~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej!

Välkommen till min blogg!

Här kan du läsa om mitt liv med mina små hjärtan, som numera är sex till antalet,
och det stora hjärtat jag är gift med.
Kommentera gärna :-)

Kramar Helena




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




torsdag 1 september 2011

Snälla, underbara vänner.

Glömde berätta om det roligastepå hela dagen ju!!
Jag blir helt rörd och varm i hela hjärtat bara jag tänker på det.

I en grupp på facebook, Lilla Egos grupp, utlystes en tävling.
Man skulle nominera någon som man tyckte förtjäna att vinna helt enkelt.
Med en motivering såklart.
Och man fick inte tycka att någon skulle vinna pga av en sjukdom eller något sådant.
Här är en länk till gruppen, om någon blir nyfiken.
http://www.facebook.com/messages/722206109#!/groups/lillaego/

Jag blev nominerad av tre av mina allra bästa vänner!

Matilda skrev:
Jag vill nominera Helena Christiansen :) Tänk att man kan träffa så underbara människor över nätet och att det bara klickar, tack för det Helena. Hur mycket hon än har med sitt där hemma så har hon alltid tid att lyssna på andra utöver sin stora familj. Hur mycket tid kan egentligen en människa ha ;) eller handlar det kanske om att ta tillvara på tiden. Helena har varit ett stöd för mig många gånger gällande olika saker och jag uppskattar det så! Hon har ett stort hjärta och man känner sig alltid så välkommen hos henne. Jag vet hur mycket hon haft med diverse saker själv den senaste tiden och hon skulle behöva det här som en liten uppmuntran. Förhoppningsvis värmer bara nomineringen lite :)

Cajsa skrev:
redan innan jag läste Matilda nominering va mitt bidrag helt klart: Helena Christiansen. Hon må vara liten på jorden ;) men har ett hjärta större än smålland.En helt fantastisk mamma och vän som jag har haft lyckan att träffa över nätet i vuxen ålder.. Att vara mamma är ibland tufft oavsett om man har ett el som Helena 5 underbara barn.. Att se sina barn ha ont smärtar särskilt som man inte får ett svar varför, att "slåss med skolor, sjukvård och annat tar energi men hon har allt en kram på lager.Hon är inte på något sätt perfekt men många "ekorrfamiljer" skulle ha mycket att lära av Helena och hennes familj, för inget i det stora hela spelar någon roll om man inte vårdar det man har närmast och det gör hon på det bästa satt man kan ♥

Mia skrev:
Direkt när jag läste om din tävling gick min tanke till Helena Christiansen. Som övriga som nominerat henne skriver jag detsamma;vi träffades på nätet och det klickade direkt.Helena dömer aldrig någon, stöttar, kommer med reflekterande synpukter och tar hand om sin stora familj ( och även xtra medlemmar). Hon finns för de som behöver henne och jag förstår inte hur hon gör-kanske för att hon prioriterar det som är viktigt här i livet; familj och vänner, relationer som hon bygger och underhåller..Jag har lärt mig mycket från Helena och skulle bli så glad om hon fick en uppmuntran!


Alltså vilka vänner jag har!!
Jag hoppas att ni förstår hur mycket ni betyder för mej och vad glad jag blir av detta.
Tack snälla ni!!

Kramar Helena

1 kommentar: